2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğişlemtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada belde aldatmaır.

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı veya değerli gibi vesair bariz renklerle kontrast oluşturmadığı muhtevain odanın daha önemli görünmesini esenlayacaktır. şayet çok ışıl olmayan kıpkızıl renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi görüntülemek midein bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Birmebzul alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Daha çok minimal ve modern bir tarz elde geçirmek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında mevzi kayran beyaz zehir, yağız ve gri tonları size önemli bir kolay esenlayacak. ömür sahaınızda bir alanda antrasit rengi kesif bir şekilde kullanın.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham aldığımız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Antrasit renkle uyumlu çok skorda renk bulunurken bu tarz şeylerin alay malay kullanmaından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı esnasında akort bayağı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları dokumalabilir.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa janrı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği dönem bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir tarz sıkılabilir.

Celi antrasit rengi mafevkdaki resimde sprey boya bile görmüş olduğunüz kabil daha beton rengine benzeyen beton renginden biraz elan hararetli bir tona sahip antrasit gri dekorasyon olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat ton olduğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Mutfak dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu sahaın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıevet sunması itibarıyla da etkilidir.

Gri renk duvar boyası, sair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak dâhilin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu süresince tüm kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile epey kullanışlı ve bezemeli bir dirim kayranı tasarlayabilirsiniz.

2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile tasarlanmıştır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli hassaten sadelikten yana olan bayanların seveceği tarzda bir aş damı dolabı modelidir. Bu ocaklık dolabı modeli süssüz olduğundan sadece takkadak her mutfağa usturuplu olup, farklı tarzlarda antrasit gri boya şık görünmektedir.

Yumuşak Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan gayrı bir renk grubu da hoş tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı evetğu görülürken biraşkın tesir renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page