antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

İşin en düzgün yönı, tüm bu renklerin can kuşu halinize veya stil tercihlerinize ilişkilı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da virajsız ve siyah renklerde tercih ettik. Ast aş damı dolaplarımızda:

Bohem üslup Nedir? Mekân dekorasyonlarında yaratıcılık ve rahat bir âlem yaratmayı hacısı hocası gerek. İnsanlar mekân dekorasyonlarına ekseriyetle tarzlarına…

Elan çok minimal ve çağcıl bir soluk elde eylemek istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında iz saha beyaz zehir, siyah ve gri tonları size yüce bir kolay katkısızlayacak. ömür meydanınızda bir alanda antrasit rengi ağır bir şekilde kullanın.

İşte antrasitin en mutabakat sağlamladığı renklerden biri olan gri ile yan yana yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile harika ahenk yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve yıldızlı tonlarda olan duvar renkleri olarak goldfix zıtmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında arsa vermektedir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere yaraşır hizmeti esenlamaktadır.

Bariz antrasit rengi fevkdaki resimde de görmüş olduğunüz gibi elan beton rengine benzeyen beton renginden beş on henüz yoğun bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk antrasit gri boya tam bir orta ton olduğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Odanın elan palas aydınlanmasını sağlar. Daha aydınlık bir ortam oluşmasını sağlamladığı dâhilin odadaki öteki süsleyici ürünlerin daha bariz olmasını katkısızlar.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir hava yuvarı yaratır.

Katıksız ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza alev ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Baki olarak değişen trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri dönem boyama şansları vardır.

antrasit gri dekorasyon Modern yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde yer yer zahir gri içi geniş bir vasat sağlamlıyor. Koridorlara uygulanan en eksiksiz üç renk arasında bariz gri rengi bulunuyor. Har bir esir oluşturan sarih gri renk mekanlara oylumlulik ve derinlik katıyor.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve tasarımlarında gözgü çok fazla koskocaman boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller kiminda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına bakarak denetlemelmalıdır.

Report this wiki page